Studio sport gemist geen probleem, lees hier nog eens rustig het verslag van VV-Heerenveen 4 door.

Oldeholtpade - vv Heerenveen,

Na een lekker bakje koffie en een korte reis naar Oldeholtpade waren wij klaar om een potje te ballen tegen Oldeholtpade 2.

We waren allemaal wakker en klaar om er tegenaan te gaan en drie punten te pakken.

En al snel werdt onze inzet beloond met een goal die snoeihard in de korte hoek belandde, deze was dan ook onhoudbaar voor de keeper.

Maar we waren nog steeds niet tevree en er moesten meer goals bij komen om dit potje rustig uit te ballen.

Maar het laatste wou maar niet lukken, poging na poging op de goal de bal wou er niet in.

Dus dan maar even aan de thee, maar ook dat hielp niet we kregen nog wel een paar kansjes maar deze werden niet benut.

Helaas was de conditie op, en had de stand op 1-4 moeten staan !

Toen werden ze bij oldeholtpade wakker en hadden nog 25 minuten om er tegen aan te gaan, en dat gebeurde ook in de slotfase walste ze dan ook over ons heen en werd de eindstand bepaald op 4-1.

Dit was dan ook zeker niet terecht maar dat is voetbal;

DE BESTE KAN NIET ALTIJD WINNEN   Stoer

Bert

VV Heerenveen – de Blesse,

Tijdstip van verzamelen was half 10, echter was Arjan (gastspeler) de enige die er toen daadwerkelijk was, maar rond 10 uur waren we compleet en konden we de box in.

Na een korte warming-up konden we ons opmaken voor een lastig potje, vorige keer was er dan wel een 1-2 overwinning behaald, maar in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Het eerste deel van de wedstrijd waren er slechts kleine kansen voor beide partijen, maar toonden beide ploegen wel inzet. Ronald viel halverwege de eerste helft geblesseerd uit waardoor Bert in moest invallen als rechtsback, dit bleek geen probleem.

De friezen kwamen halverwege de eerste helft op 1-0 voorsprong doordat Wouter na een goede voorzet van Jimmy, makkelijk kon binnen tikken. De feansters hielden stand tot de rust en konden dus de 1-0 voorsprong meenemen in de kleedkamer.

Na rust werd de Blesse drie keer erg gevaarlijk, twee keer werden de friezen gered door de lat en Jasper hield klasse stand in een één op één situatie. De thuisploeg had het zwaar, maar kon toch op 2-0 komen doordat Juan een vrije trap hard en strak in schoot.

Niet veel later besliste Jimmy de wedstrijd door de bal á la Bosvelt over de keeper heen te schieten. Na de 3-0 werd het vooral ping-pong voetbal van beide kanten. Heerenveen gaf niets meer weg en hadden eigenlijk de score ook nog verder moeten uitbreidden. Maar het vizier stond nog niet voldoende op scherp.

Het was een goede dag voor het vierde waar eindelijk weer eens de 3 punten werden gepakt en ook voor het eerst dit seizoen de ‘0’ werd gehouden!

Volgende week komt Havelte op bezoek! De wedstrijd begint om 10.30, kaarten zijn verkrijgbaar via ticketbox of bij de officiële verkooppunten. Tot volgende week!